Σχεδιασμός και ανάπτυξη της ιστοσελίδας του ελληνικού cluster για τον Ιατρικό Τουρισμό ΕΛΙΤΟΥΡ

Συντάχθηκε από Achilleas Papageorgiou την Πέμπτη, 23 Απρίλιος 2015.

Online στρατηγική για την Elitour

Η idcs, business unit της Intelligent Media, ανέλαβε και ολοκλήρωσε επιτυχώς τις εργασίες σχεδίασης και ανάπτυξης της ιστοσελίδας ΕΛΙΤΟΥΡ (Greek Medical Tourism Council), www.elitour.org. Η ΕΛΙΤΟΥΡ αποτελεί ένα cluster εταιρειών με στρατηγικούς στόχους όπως την προώθηση της Ελλάδας στο εξωτερικό ως κορυφαίο προορισμό τουρισμού υγείας και τη συνεργασία με αντίστοιχους διεθνείς οργανισμούς για παγκόσμια θέματα που άπτονται του Ιατρικού Τουρισμού.

Σχεδιασμός και ανάπτυξη της ιστοσελίδας του ελληνικού ιατρικού cluster ΕΛΙΤΟΥΡ

Στην idcs εργαστήκαμε στενά με τους υπεύθυνους επικοινωνίας της ΕΛΙΤΟΥΡ, ώστε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο σχεδιαστικό με responsive web design τεχνικές. Η ιστοσελίδα βασίζεται σε μία πολύ φιλική και δυναμική πλατφόρμα στην οποία προσαρμόστηκαν λειτουργικότητες για τη διάδραση των χρηστών με το περιεχόμενο, πετυχαίνοντας την αναβάθμιση της εμπειρίας χρήσης της ιστοσελίδας. Οι χρήστες της έχουν τη δυνατότητα να πλοηγούνται στις υπηρεσίες που παρέχονται από τα μέλη του Cluster μέσω χάρτη και να εγγράφονται σε newsletter βάσει της γλώσσας που επιθυμούν να λαμβάνουν τα νέα του.

Τέλος, για την καλύτερη ευρετηρίαση και την αύξηση της προβολής της ιστοσελίδας στα πρώτα διαδικτυακά της βήματα, εφαρμόστηκε μία σειρά τεχνικών SEO. Η Intelligent Media, ως ένα από τα πρώτα μέλη της ΕΛΙΤΟΥΡ, παρακολουθεί, συμμετέχει και συνδράμει στην κατεύθυνση της διεθνούς διαδικτυακής ανάπτυξης και προβολής της.

Συντάχθηκε από:

Achilleas Papageorgiou

Achilleas Papageorgiou

Είναι πτυχιούχος Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου, με Master στις Ψηφιακές Επικοινωνίες και Δίκτυα και Υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστήμιο Πειραιά σε Personalized Health Services in IoT and Privacy. Σχεδιάζει και είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή διαδικτυακών στρατηγικών που οδηγούν σε αποδοτικά αποτελέσματα βάσει επιχειρηματικών στόχων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στους τομείς του SEO και του Development.

 

 • Κατασκευή e-shop

  H idcs σας αποκαλύπτει τα μυστικά του ηλεκτρονικού εμπορίου και σας βοηθάει να χτίσετε το δικό σας αποδοτικό e-shop.

  Μάθετε περισσότερα
 • SEO

  On-page και off-page search engine optimization. Τα σύγχρονα όπλα για την αύξηση του traffic στο website σας.

  Είστε έτοιμοι;
 • Inbound marketing

  Πως μπορείτε να φέρετε περισσότερη κίνηση στο website σας χωρίς διαφήμιση; Η απάντηση είναι το περιεχόμενο!

  Δείτε περισσότερα

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες

Σχεδιασμός και ανάπτυξη της ιστοσελίδας του ελληνικού cluster για τον Ιατρικό Τουρισμό ΕΛΙΤΟΥΡ | idcs, Αθήνα