Στην idcs τα social media της Cam Hellas

Συντάχθηκε από Aliki Mitropoulou την Τρίτη, 02 Μάιος 2017. content marketing digital marketing social media social media marketing

cam hellas idcsΗ idcs αναλαμβάνει τη διαχείριση των social media της Cam Hellas, αντιπροσωπεία της Νο. 1 Ιταλικής εταιρείας βρεφικών ειδών, Cam Spa, εμπλουτίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο το brand portfolio της. Η idcs έχει αναλάβει όχι μόνο τη μηνιαία διαχείριση των social media, αλλά και τη δημιουργία καθώς και την ανάπτυξη των creative concept των προωθητικών ενεργειών και διαγωνισμών.

Βασικός στόχος είναι η αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand καθώς και η ενημέρωση των καταναλωτών για τα σημεία πώλησης των προϊόντων. Ήδη, από τις πρώτες κιόλας ενέργειες, η κίνηση και οι fans της σελίδας αυξήθηκαν σημαντικά, επιτυγχάνοντας κυρίως οργανικά, από τον πρώτο κιόλας καιρό παραπάνω από καλά αποτελέσματα.

Η συνεργασία θα διαρκέσει 4 μήνες από τον Απρίλιο έως και τον Ιούλιο με πιθανότητα ανανέωσης μετά το πέρας του συμφωνηθέντος χρόνου. 

Συντάχθηκε από:

Aliki Mitropoulou

Aliki Mitropoulou

Η Αλίκη Μητροπούλου εργάζεται ως Marketing Coordinator στην Intelligent Media και έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα γύρω από το digital marketing και την online διαφήμιση. Ασχολείται με την επικοινωνία και το Marketing της Intelligent Media και των business unit της. Γράφει για θέματα που όλοι πρέπει να γνωρίζουν γύρω από το digital marketing.

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες

Στην idcs τα social media της Cam Hellas | idcs, Αθήνα