Νέο Android app για την Comtel, από την idcs

Συντάχθηκε από Aliki Mitropoulou την Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017. mobile application development

comtelidcs

Νέο Android application ανέπτυξε η idcs, για την Comtel. Η Comtel αποτελεί τη leading εταιρεία σε όλη την Ευρώπη όσον αφορά την κατασκευή σειρήνων, τόσο για βιομηχανική χρήση όσο και για εφαρμογές πολιτικής προστασίας. 

Η idcs κλήθηκε να δημιουργήσει ένα app το οποίο θα ανταποκρίνεται στο μέγεθος αλλά και στις απαιτήσεις της εταιρείας. Βασικός σκοπός της εφαρμογής, είναι η σύνδεσή του κινητού που φέρει το app μέσω Bluetooth με σειρήνες της Comtel και η αναπαραγωγή διαφόρων ηχογραφημένων μηνυμάτων. Η ίδια η εφαρμογή διαθέτει by default έναν προκαθορισμένο αριθμό μηνυμάτων. Επιπλέον όμως, ο χρήστης μπορεί να ηχογραφήσει ή να ανεβάσει στην εφαρμογή οποιοδήποτε ήχο και να τον αναπαράγει όσες φορές επιθυμεί μέσω αυτής.

Συντάχθηκε από:

Aliki Mitropoulou

Aliki Mitropoulou

Η Αλίκη Μητροπούλου εργάζεται ως Marketing Coordinator στην Intelligent Media και έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα γύρω από το digital marketing και την online διαφήμιση. Ασχολείται με την επικοινωνία και το Marketing της Intelligent Media και των business unit της. Γράφει για θέματα που όλοι πρέπει να γνωρίζουν γύρω από το digital marketing.

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες

Νέο Android app για την Comtel, από την idcs | idcs, Αθήνα