Ιστοσελίδα για το Ιατρείο ‘SpyrouMed Ιατρική Αποκατάσταση’

Συντάχθηκε από Achilleas Papageorgiou την Δευτέρα, 27 Απρίλιος 2015.

Την ιστοσελίδα του Ιατρείου ‘SpyrouMed Ιατρική Αποκατάσταση’, με επικεφαλή ιατρό τον Φυσίατρο Σπύρου Σπύρο, επιμελήθηκε η ομάδα της idcs. Από τις πρώτες συναντήσεις τέθηκαν στόχοι, κυρίως απόδοσης της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης, στο οποίο επικεντρώθηκαν οι εργασίες της ομάδας μας. Η ιστοσελίδα παρουσιάζει το σύνολο των υπηρεσιών του Ιατρείου μέσα από ένα σύγχρονο design που διευκολύνει την πρόσβαση στο περιεχόμενο της από όλες τις συσκευές.

Ιστοσελίδα για το Ιατρείο ‘SpyrouMed Ιατρική Αποκατάσταση'

Επίσης, στην ιστοσελίδα έχει προσαρμοστεί ένα ευρετήριο παθήσεων-ασθενειών το οποίο επιτρέπει σε χρήστες είτε μέσω αναζήτησης είτε μέσω αλφαβητικής σειράς να αναζητούν πληροφορίες σχετικές με την πάθηση που τους ενδιαφέρει.

Επιπλέον, οι τεχνικές παρεμβάσεις μας σε on-page SEO, απέδειξαν σε σύντομο χρονικό διάστημα αποτελέσματα, τα οποία καθιστούν την ιστοσελίδα πλήρως ανταγωνιστική. Η ιστοσελίδα κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις για τη λέξη ‘φυσιατρος’, όπως και για μία σειρά λέξεων και φράσεων, όπως ‘ιατρικη αποκατασταση’, ‘εγχυσεις botox’,‘νευρολογικα προβληματα’ και άλλες σχετικές με τη δραστηριότητα του Ιατρείου λέξεις/φράσεις κλειδιά.

Συντάχθηκε από:

Achilleas Papageorgiou

Achilleas Papageorgiou

Είναι πτυχιούχος Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου, με Master στις Ψηφιακές Επικοινωνίες και Δίκτυα και Υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστήμιο Πειραιά σε Personalized Health Services in IoT and Privacy. Σχεδιάζει και είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή διαδικτυακών στρατηγικών που οδηγούν σε αποδοτικά αποτελέσματα βάσει επιχειρηματικών στόχων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στους τομείς του SEO και του Development.

 

 • Κατασκευή e-shop

  H idcs σας αποκαλύπτει τα μυστικά του ηλεκτρονικού εμπορίου και σας βοηθάει να χτίσετε το δικό σας αποδοτικό e-shop.

  Μάθετε περισσότερα
 • SEO

  On-page και off-page search engine optimization. Τα σύγχρονα όπλα για την αύξηση του traffic στο website σας.

  Είστε έτοιμοι;
 • Inbound marketing

  Πως μπορείτε να φέρετε περισσότερη κίνηση στο website σας χωρίς διαφήμιση; Η απάντηση είναι το περιεχόμενο!

  Δείτε περισσότερα

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες

Ιστοσελίδα για το Ιατρείο ‘SpyrouMed Ιατρική Αποκατάσταση’ | idcs, Αθήνα