Η idcs ασημένιος χορηγός στο Joomla Talks 2019

την Δευτέρα, 28 Ιανουάριος 2019.

Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, 16 Μαρτίου 2019

Joomla Talks 2019

Το ετήσιο συνέδριο της κοινότητας όσων ασχολούνται στην Ελλάδα με το Open Source λογισμικό Joomla! είναι γεγονός.

Η συνέχεια της δημόσιας παρουσίας του Joomla! στην Ελλάδα

Στο ετήσιο συνέδριο Joomla Talks 2019, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίων και αίθουσα προβολών του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, με χωρητικότητα 200 και 50 ατόμων αντίστοιχα, θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες που προσφέρει το Joomla! σήμερα, ως το πιο πλήρες εργαλείο για μια πετυχημένη και αποτελεσματική παρουσία στο διαδίκτυο. Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και εργαστήρια εφαρμογής από Έλληνες και ξένους joomla developers και intergrators.

Συμμετοχές από την idcs

Η idcs το αυτόνομο Business Unit της Intelligent Media που έχει ως κεντρικό focus την ανάπτυξη λογισμικού για web & mobile εφαρμογές λαμβάνει μέρος ενεργά στο συνέδριο. Πιο συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Παπαγεωργιου (Head of Digital Strategy) και ο Αλκαίος Αναγνωστόπουλος (Software Developer) με την ομιλία τους "Privacy: ένα θεμελιώδες χαρακτηριστικό στην ανάπτυξη web εφαρμογών" θα ενημερώσουν το κοινό για τις κρίσιμες απαιτήσεις που συνδέονται με την προστασία του απορρήτου των χρηστών και οι οποίες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την ανάπτυξη διαδικτυακών (και όχι μόνο) εφαρμογών. Επιπλέον, ο Αχιλλέας Παπαγεωργίου είναι ο συντονιστής του Panel με θέμα, "Συμμετέχοντας σε μια κοινότητα ελεύθερου λογισμικού" και συμμετέχοντες διακεκριμένα μέλη της παγκόσμιας κοινότητας του Joomla! και μέλη του Board of Directors της Open Source Matters, Inc.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά της ομάδας της idcs να στηρίζει και να συνδράμει στην υλοποίηση αντίστοιχων γεγονότων τα οποία ενισχύουν τους δεσμούς της Open Source κοινότητας.

Μάθετε περισσότερα ή πάρτε την πρόσκλησή σας δωρεάν στο: joomlatalks.gr

Ελάτε να γνωριστούμε

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και συζητήσουμε για το αγαπημένο μας λογισμικό και τις απεριόριστες δυνατότητες που έχει στο να υποστηρίξει από απλές ιστοσελίδες έως σύνθετα συστήματα που υποστηρίζουν εφαρμογές σε ετερογενή περιβάλλοντα. Σας περιμένουμε!

 • Κατασκευή e-shop

  H idcs σας αποκαλύπτει τα μυστικά του ηλεκτρονικού εμπορίου και σας βοηθάει να χτίσετε το δικό σας αποδοτικό e-shop.

  Μάθετε περισσότερα
 • SEO

  On-page και off-page search engine optimization. Τα σύγχρονα όπλα για την αύξηση του traffic στο website σας.

  Είστε έτοιμοι;
 • Inbound marketing

  Πως μπορείτε να φέρετε περισσότερη κίνηση στο website σας χωρίς διαφήμιση; Η απάντηση είναι το περιεχόμενο!

  Δείτε περισσότερα

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες

Η idcs ασημένιος χορηγός στο Joomla Talks 2019 | idcs, Αθήνα