Ενέργειες Search Engine Marketing για τον Όμιλο ΙΑΣΩ, από την idcs, business unit της Intelligent Media

Συντάχθηκε από Aliki Mitropoulou την Τρίτη, 02 Μάιος 2017. digital marketing Google AdWords user experience web design

landing page sem idcs

Η idcs, business unit της Intelligent Media, ανέλαβε την επιμέλεια των καμπανιών Search και Display AdWords του Ομίλου ΙΑΣΩ, με στόχο την επικοινωνία ειδικά διαμορφωμένων προσφορών του Ομίλου με αφορμή την  παγκόσμια ημέρα υγείας. Για τις ανάγκες της καμπάνιας με motto: «Πάρε την απόφαση… αφιέρωσε χρόνο στην υγεία σου!», σχεδιάστηκαν ειδικά διαμορφωμένα GDN Banners και landing pages που επικοινωνούσαν τις προσφορές στους ενδιαφερόμενους. 

Ειδική βαρύτητα δόθηκε στις δυνατότητες επικοινωνίας του στοχευμένου κοινού ανά landing page κλινικής. Για το σκοπό αυτό ενσωματώθηκαν στοιχεία call to action για τηλεφωνική επικοινωνία και φόρμες ενδιαφέροντος με σκοπό το κλείσιμο ραντεβού.

Η καμπάνια διαμορφώθηκε ανάλογα, στα websites των κλινικών ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ General, ΙΑΣΩ Παίδων και Φιλοκτήτη προωθώντας, η κάθε μία, τις προσφορές της κάθε κλινικής ξεχωριστά. Η καμπάνια διήρκησε από τις 7/4 έως και τις 28/4 σημειώνοντας πολύ καλά αποτελέσματα και συλλέγοντας στο σύνολό της περισσότερα από 10.500 clicks. 

Συντάχθηκε από:

Aliki Mitropoulou

Aliki Mitropoulou

Η Αλίκη Μητροπούλου εργάζεται ως Marketing Coordinator στην Intelligent Media και έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα γύρω από το digital marketing και την online διαφήμιση. Ασχολείται με την επικοινωνία και το Marketing της Intelligent Media και των business unit της. Γράφει για θέματα που όλοι πρέπει να γνωρίζουν γύρω από το digital marketing.

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες

Ενέργειες Search Engine Marketing για τον Όμιλο ΙΑΣΩ, από την idcs, business unit της Intelligent Media | idcs, Αθήνα