Ανάπτυξη του website spinetoram.gr της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ

Συντάχθηκε από Aliki Mitropoulou την Τρίτη, 02 Μάιος 2017. user experience web design web development

spinetoram website

Η idcs, business unit της Intelligent Media, ανέλαβε την ανάπτυξη και την επιμέλεια βασικών παραμέτρων on page SEO του νέου website της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ, spinetoram.gr. Στόχος του website είναι η παρουσίαση και πληροφόρηση των αγροτών και γεωπόνων σχετικά με τα δύο νέα εντομοκτόνα προϊόντα της Dow AgroSciences που προωθεί η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ, το Delegate 250WG και το Radiant 120SC. Η επικοινωνία γίνεται με το motto: «Πολύτιμο όπως και η σοδειά σου» καθώς προωθεί τη δραστικότητα των δύο αυτών προϊόντων ενάντια σε έντομα ισχυρής ανθεκτικότητας.

Στο website, το οποίο είναι διαθέσιμο στο κοινό από τις 27/4, διαχωρίζονται τα δύο προϊόντα και παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες για το καθ’ ένα από αυτά όπως οι δράσεις τους, οι κατηγορίες φυτών που προστατεύουν και οι τρόποι αντιμετώπισης των οργανισμών. Παρέχονται επίσης και τεχνικά φυλλάδια τα οποία παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη συνιστάμενη δοσολογία ανάλογα τον τύπο της κάθε καλλιέργειας. 

Συντάχθηκε από:

Aliki Mitropoulou

Aliki Mitropoulou

Η Αλίκη Μητροπούλου εργάζεται ως Marketing Coordinator στην Intelligent Media και έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα γύρω από το digital marketing και την online διαφήμιση. Ασχολείται με την επικοινωνία και το Marketing της Intelligent Media και των business unit της. Γράφει για θέματα που όλοι πρέπει να γνωρίζουν γύρω από το digital marketing.

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες

Ανάπτυξη του website spinetoram.gr της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ | idcs, Αθήνα