iOS εφαρμογές


Θέλετε να αναπτύξετε μία εφαρμογή σε λειτουργικό iOS για να έχετε πρόσβαση στους χρήστες της πιο δημοφιλούς παγκοσμίως σειράς κινητών συσκευών; Θέλετε η εφαρμογή σας να είναι διαθέσιμη στο iPhone, στο iPod και στο iPad; Έχετε ανάγκη από μία επιχειρηματική εφαρμογή, μία εφαρμογή για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας ή απλά για να καλύψετε μία πρακτική ανάγκη;Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, η idcs είναι εδώ για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση, σε κάθε περίπτωση.

ανάπτυξη ios εφαρμογών

 

User experience και τελικός χρήστης


Οι εφαρμογές iOS που αναπτύσσουμε στην idcs, εκτός από την λειτουργικότητα, είναι κορυφαίες όσον αφορά στη διεπαφή με τον χρήστη (User Interface), όσο και στην εμπειρία που αποκομίζει ο χρήστης της εφαρμογής (User Experience).

Στην idcs χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για την ανάπτυξη των εφαρμογών σας.Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε για το ποιες τεχνολογίες ταιριάζουν περισσότερο στην εφαρμογή, πάντα με την εγγύηση της καλύτερης σχέσης απόδοσης και κόστους.

Ο χρήστης θα αποτελέσει και τον πιο αυστηρό κριτή της εφαρμογής σας. Για αυτό το λόγο, η πλοήγηση που σχεδιάζουμε είναι προσανατολισμένη στην παροχή της μέγιστης ικανοποίησης του και την καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Όπως και σε όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε, έτσι πιστεύουμε ό,τι και στην περίπτωση των εφαρμογών iOS, ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η υλοποίηση της εφαρμογής πρέπει να ακολουθεί τα πιο αυστηρά standards και να είναι εύκολη και κατανοητή για τον πελάτη, τόσο στο στάδιο σχεδιασμού και ανάπτυξης όσο και μετά την έκδοση της εφαρμογής.

Γιατί να αποκτήσετε μία εφαρμογή iOS;


 • Για να έχετε την ευκαιρία να δείτε την εφαρμογή σας σε ένα από πιο επιτυχημένα κινητά τηλέφωνα της αγοράς (iPhone) ή σε ένα από τα δημοφιλή tablets της αγοράς (iPad) και η εφαρμογή σας να έχει παρουσία στο μεγαλύτερο παγκοσμίως app store.
 • Για να εκμεταλλευτείτε τις εξαίρετες εφαρμογές της Apple όπως το iCloud Storage, το Notification Center για να είστε πάντα δίπλα στους χρήστες της εφαρμογής σας με τα μηνύματα που μπορείτε να τους στείλετε και όλα εκείνα τα υπέροχα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων συσκευών της Apple.
 • Για να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες λήψης δεδομένων γεωγραφικής θέσης, online παραγγελιοληψίας και κράτησης, βαθμολόγησης προϊόντων, διαδραστικότητας με κοινωνικά δίκτυα και πολλές άλλες που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να προσεγγίσει και να αποκτήσει πελάτες από ένα ιδιαίτερα δυναμικό κοινό, υψηλής καταναλωτικής δύναμης, που χρησιμοποιεί iPhones και iPads.

 

Τι είδους εφαρμογές μπορεί να αναπτύξει για εσάς η idcs;


e-commerce
πλοήγησης
αναζήτησης
e-καταλόγους
προσφορών
social media
εταιρικής προβολής
κουπονιών
ειδήσεων
αθλ. περιεχομένου
ταξιδιωτικές
παραγωγικότητας
εκπαιδευτικές
παιχνίδια
βιβλία
γαστρονομίας
υγείας και ευεξίας
photo και video
μουσικής
διασκέδασης
καιρού

Γιατί να επιλέξετε την idcs για να αναπτύξετε μία εφαρμογή iOS;


Ένας από τους κινδύνους όταν αναπτύσσετε μία εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό iOS, είναι τα υψηλά standards που θέτει η Apple κατά τη διαδικασία έγκρισης της εφαρμογής. Εδώ ακριβώς η idcs μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη μέσω των συμβουλών που μπορεί να σας παρέχει.

Εμείς στην idcs γνωρίζουμε ακριβώς, παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις, όλες εκείνες τις απαιτήσεις που πρέπει να πληροί και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μία εφαρμογή iOS για να εγκριθεί από την Apple.

Θα σας συμβουλεύσουμε σχετικά, πριν ακόμα αρχίσουμε να αναπτύσσουμε την εφαρμογή, ενώ θα φροντίσουμε όλη η διαδικασία της ανάπτυξης να σας είναι γνωστή από την αρχή μέχρι το τέλος.  Αυτή είναι η διαδικασία ανάπτυξης εφαρμογών για την οποία είμαστε υπερήφανοι στην idcs.

 

 • Εφαρμογές Android

  Κατακτήστε τον κόσμο του Android και προωθήστε την επιχείρησής σας με μια εφαρμογή για συσκευές Android.

  Μάθετε περισσότερα
 • Σχεδιασμός ιστοσελίδων

  Εντυπωσιακά γραφικά, σύγχρονη σχεδίαση, SEO και προσβάσιμο περιεχόμενο από οποιαδήποτε συσκευή; Στην idcs ξέρουμε πώς.

  Μάθετε περισσότερα
 • Mobile marketing

  Προσελκύστε το κοινά σας μέσω στρατηγικών κινήσεων mobile marketing. Δείτε τι λένε οι ειδικοί μας!

  Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες

iOS εφαρμογές | idcs, Αθήνα