εφαρμογές android


Οι κινητές συσκευές οι οποίες είναι εφοδιασμένες με το δημοφιλές λειτουργικό της Google, το γνωστό Android, έχουν δημιουργήσει μία σημαντική αγορά η οποία σας περιμένει να δραστηριοποιηθείτε! Οι χρήστες των Android κινητών αρέσκονται να κατεβάζουν εφαρμογές για το αγαπημένο τους κινητό και να χρησιμοποιούν σύγχρονες υπηρεσίες που τους παρέχουν λειτουργικότητα και εμπειρίες.  

Στην idcs θα βρείτε τις λύσεις που αναζητάτε στην κατεύθυνση της δημιουργίας της δικής σας εφαρμογή για Android κινητά. Από τη σύλληψη της ιδέας σας, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την επιτυχή διάθεση της στους χρήστες, η idcs διαθέτει όλη την απαραίτητη υποδομή και τεχνογνωσία με σκοπό την ενσάρκωση της ιδέας σας. 

ανάπτυξη android εφαρμογών

 

"Several factors have allowed Android to become the world's most widely used smartphone platform, overtaking Symbian in the fourth quarter of 2010, and the software of choice for technology companies who require a low-cost, customizable, lightweight operating system for high tech devices without developing one from scratch"

- Wikipedia, Android Operating System

User experience για εφαρμογές Android


Ένα όμορφο background, ένα προσεκτικά τοποθετημένο animation ή ένα χρονικά σωστό ηχητικό μήνυμα αποτελούν βασικά στοιχεία διαφοροποίησης κατά τη χρήση μιας εφαρμογής και ανεβάζουν κατακόρυφα την ικανοποίηση του χρήστη και κατά συνέπεια τη διαρκή χρήση της εφαρμογής.

Οι εφαρμογές Android που αναπτύσσουμε στην idcs, προσπαθούμε πάντα να έχουν δυνατότητες προσωποποίησης, ενώ η διεπαφή με τον χρήστη (user interface) διατηρείται πάντα σε απλό, κατανοητό και λειτουργικό επίπεδο. Στοχεύουμε στο να κάνουν οι χρήστες τις εφαρμογές που κατασκευάζουμε μέρος της καθημερινότητάς τους, μέσα από τη χρησιμότητα και την αισθητική που αυτές προσφέρουν.

Στην idcs δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στη διαδικασία σχεδιασμού της εφαρμογής σας και προσφέρουμε μία εκπληκτική εμπειρία στον χρήστη (user experience), χαρακτηριστικό που χρειάζεστε σίγουρα για να ξεχωρίσει η εφαρμογή σας και για να επιτύχετε τα conversion rates εκείνα που θα μετατρέψουν μεγάλο ποσοστό των χρηστών σε πελάτες σας.

Γιατί να αποκτήσετε μία εφαρμογή Android;


 • Για να εκμεταλλευθείτε την τεράστια παγκοσμίως ανάπτυξη που παρουσιάζει η πλατφόρμα Android με τις εκατοντάδες νέες συσκευές από ανεξάρτητους κατασκευαστές και τις εκατομμύρια πωλήσεις, που έχουν ως αποτέλεσμα εκατομμύρια downloads εφαρμογών από το online app store Google Play.
 • Για να επεκτείνετε δυναμικά τα όρια της επιχείρησής σας στον νέο, δικτυωμένο ψηφιακό μας κόσμο, όπου πλέον η παρουσία της επιχείρησης μέσα από πολλαπλά κανάλια είναι απαραίτητη για να γίνει ορατή και να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε ένα κοινό το οποίο δεν ακολουθεί πλέον τα παραδοσιακά μέσα.
 • Για να είστε πάντα δίπλα στους πελάτες σας, ακόμα και όταν αυτοί βρίσκονται σε κίνηση, μέσω της ανάπτυξης εξειδικευμένων marketing ενεργειών που βασίζονται σε υπηρεσίες που εκμεταλλεύονται δεδομένα γεωγραφικής θέσης και μπορούν να οδηγήσουν τους πελάτες σας στην επιχείρησή σας μέσω προσφορών και κινήτρων, εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη των Google Maps.

 

Τι εφαρμογές Android αναπτύσσει για εσάς η idcs;


Η idcs μπορεί να αναπτύξει για την επιχείρησή σας εφαρμογές:
e-commerce
επιχειρηματικές
lifestyle
βιβλία και αναφορές
e-catalogs
διασκέδαση
εκπαιδευτικές
εξατομίκευσης
επικοινωνίας
αθλ. περιεχομένου
ιατρικές
παραγωγικότητας
εφημερίδες και περιοδικά
παιχνίδια
καιρού
γαστρονομίας
υγείας και ευεξίας
photo και video
μουσικής
οικονομικές
καιρού

Γιατί να επιλέξετε την idcs για να αναπτύξετε μία εφαρμογή Android;


Η idcs είναι ο ιδανικός συνεργάτης για να αναπτύξετε μία εφαρμογή Android για την επιχείρησή σας. Θα μοιραστούμε μαζί σας όλη την εμπειρία μας σχετικά με το τι θα κάνει την εφαρμογή σας επιτυχημένη, ενώ από εμάς θα ακούσετε πολλές ιδέες για το πως η εφαρμογή σας μπορεί να γίνει καλύτερη. 

Αφού κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, θα σχεδιάσουμε μία λύση η οποία θα μεταφράζεται με μία όμορφη και λειτουργική εμπειρία.

Η δουλειά μας όμως δεν θα σταματήσει εκεί.  Θα είμαστε δίπλα σας και μετά το ανέβασμα της εφαρμογής σας, για να σας βοηθήσουμε σε θέματα marketing και παρακολούθησης των στατιστικών χρήσης της εφαρμογής, έτσι ώστε να μπορείτε να δίνετε στους χρήστες πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

 • Σχεδιασμός ιστοσελίδων

  Εντυπωσιακά γραφικά, σύγχρονη σχεδίαση, SEO και προσβάσιμο περιεχόμενο από οποιαδήποτε συσκευή; Στην idcs ξέρουμε πώς.

  Μάθετε περισσότερα
 • Εφαρμογές iOS

  Κατακτήστε τον κόσμο των iPhone και iPad και προωθήστε την επιχείρησής σας με μια εφαρμογή iOS.

  Μάθετε περισσότερα
 • Social media marketing

  Marketing σε Facebook, Twitter, Pinterest και LinkedIn. Πως μπορείτε να βρείτε νέους πελάτες εύκολα και οικονομικά;

  Είναι ώρα να μάθετε!

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες

android εφαρμογές | idcs, Αθήνα