ψηφιακές εκδόσεις


Οι ψηφιακές εκδόσεις κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος τον τελευταίο καιρό με την έλευση των κινητών συσκευών οι οποίες παρέχουν τη δυνατότητα να διαβάσουμε κάτι χωρίς να έχουμε μαζί μας το φυσικό έντυπο. Λόγω της αναπτυσσόμενης τεχνολογίας, οι χρήστες μπορούν να έχουν πλέον ψηφιακή πρόσβαση σε ένα ενημερωτικό φυλλάδιο, έναν κατάλογο, ένα περιοδικό ή ένα λογοτεχνικό ή εκπαιδευτικό βιβλίο. Στην idcs σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ψηφιακές εκδόσεις σε διάφορες μορφές και για διάφορες πλατφόρμες, βασιζόμενοι σε τεχνολογίες όπως flash, ePub ή ibook και άλλες σύγχρονες τεχνολογίες, παρακολουθώντας τις εξελίξεις για να σας προσφέρουμε πάντα τις επιλογές που θα κάνουν τις εκδόσεις σας πιο προσβάσιμες.
ψηφιακές εκδόσεις

 

"The publishing industry is energized by the emergence of tablet devices that showcase magazines and publications in new, exciting formats that engage readers and offer advertisers high-impact interactive placements"

- David Wadhwani, SVP/GM, Creative and Interactive Solutions, Adobe

 

τι σας προσφέρουν οι ψηφιακές εκδόσεις;


Περίπου 3 δεκαετίες μετά την έλευση του Desktop Publishing, η έκρηξη της αγοράς των tablets, των smartphones και των άλλων κινητών συσκευών φέρνει νέο αέρα στην ιδέα των ψηφιακών εκδόσεων. Άρθρα περιοδικών και βιβλία παντός είδους μπορούν πλέον να συμπληρώνουν την αναγνωστική εμπειρία με multimedia όπως ενσωματωμένα videos, ενώ εταιρικές εκδόσεις υπό μορφή ψηφιακής έκδοσης δίνουν άμεση δυνατότητα για επικοινωνία και διαδραστικότητα.

Για παραδοσιακούς εκδότες περιοδικών, εφημερίδων και βιβλιών, οι ψηφιακές εκδόσεις δεν σηματοδοτούν τίποτα λιγότερο από μία μεγάλη ευκαιρία. Η ζήτηση για ανάλογες εκδόσεις που περιέχουν διαδραστικό περιεχόμενο, είναι πολλά υποσχόμενη. Ανάλογες εμπειρίες για τον χρήστη, είναι σχεδόν σίγουρο ό, τι μπορούν να φέρουν νέες ευκαιρίες εσόδων από διαφήμιση και παροχή περιεχομένου.

Οι ψηφιακές εκδόσεις προσφέρουν όμως την ευκαιρία σε όλων των τύπων τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν και να εμβαθύνουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους, να επικοινωνήσουν άμεσα και να πετύχουν τους στόχους βιωσιμότητας που θέτουν. Επιλέγοντας να ψηφιοποιήσετε τις εκδόσεις σας, μπορείτε πλέον να διαχειρίζεστε το υλικό σας online, με αποτέλεσμα να μπορείτε να μειώσετε τα λειτουργικά έξοδα σας, καθώς πλέον το υλικό σας μπορεί να είναι διαθέσιμο μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eShop). Παράλληλα, παρακάμπτοντας την εκτύπωαη, επιτυγχάνετε μείωση του κόστους παραγωγής του, πρώην, έντυπου υλικού σας.

γιατί να επιλέξετε την idcs για ψηφιακές εκδόσεις;


Στην idcs, μεγιστοποιούμε την επένδυσή σας, μιας και θεωρούμε τις ψηφιακές εκδόσεις περισσότερο από μονόδρομα κανάλια επικοινωνίας σας και προβολής του brand σας.  Σίγουρα, μπορείτε να βάλετε το περιοδικό σας σε ένα tablet ή να μοιραστείτε τα αποτελέσματα τριμήνου της εταιρείας σας με ένα απλό PDF, αλλά γιατί να το κάνετε όταν μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα; Η idcs, ως ειδική στις λύσεις ψηφιακής τεχνολογίας, την εμπειρία χρήστη (user experience) και τη στρατηγική, σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση που θα μετατρέψει τον επιχειρηματικό σας στόχο σε συνεκτικές, ελκυστικές εκδοτικές εμπειρίες που εκτείνονται σε όλο το εύρος των ψηφιακών μέσων.

Αρχικά, εξετάζουμε τους λόγους που οι πελάτες σας επιλέγουν να καταναλώσουν περιεχόμενο σε κινητές συσκευές. Στη συνέχεια, σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και ενσωματώνουμε χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα που ενισχύουν τη νέα, εμπλουτισμένη μορφή του περιεχομένου, ενώ παράλληλα προσθέτουν αξία για τους πελάτες σας.

Ενσωματώνουμε μηχανισμούς προσωποποίησης και αμφίδρομης επικοινωνίας, για να κατανοήσετε καλύτερα ποιοι είναι οι πελάτες σας και τι ακριβώς επιθυμούν.  Συνδέουμε τις ψηφιακές εκδόσεις σας με προϋπάρχοντα συστήματα που διαθέτετε έτσι για να αξιοποιήσουμε παλαιότερες επενδύσεις σας.  Τέλος, πάντα σας προτείνουμε, τη λύση που πιστεύουμε ό, τι είναι κατάλληλη για εσάς βάσει και του budget που διαθέτετε, έτσι ώστε να εισέλθετε στον κόσμο των ψηφιακών εκδόσεων, χωρίς να σας αποτρέπει το κόστος.

 

 • Σχεδιασμός ιστοσελίδων

  Εντυπωσιακά γραφικά, σύγχρονη σχεδίαση, SEO και προσβάσιμο περιεχόμενο από οποιαδήποτε συσκευή; Στην idcs ξέρουμε πώς.

  Μάθετε περισσότερα
 • Search engine marketing

  Ενισχύστε την παρουσία σας στις μηχανές αναζήτησης και αυξήστε την επισκεψιμότητα και τα κέρδη σας.

  Μάθετε πώς!
 • Mobile ιστοσελίδες

  Αναρωτηθήκατε πότε πώς μπορείτε να κάνετε την ιστοσελίδασας προσβάσιμη από όλες τις mobile συσκευές; Στην idcs ξέρουμε πώς.

  Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες

ψηφιακές εκδόσεις | idcs, Αθήνα