σχετικά με εμάς


H idcs είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας για καλύτερες υπηρεσίες στο διαδίκτυο. Αποτελεί business unit της Intelligent Media και απαρτίζεται από μία ομάδα εξειδικευμένη και πεπειραμένη στην επικοινωνία, τον σχεδιασμό και την κατασκευή ψηφιακών εφαρμογών. Το πεδίο δράσης της εταιρείας καλύπτει όλες της πτυχές της ψηφιακής πληροφορίας, τόσο όταν αυτή μεταδίδεται διαδικτυακά, όσο και τοπικά.
σχετικά με την idcs

 

στόχοι και όραμα


Στόχος μας στην idcs είναι να προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες και καινοτομικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους, βοηθώντας τις με αυτόν τρόπο να εκμεταλλευθούν όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ο σύγχρονος ψηφιακός, δικτυωμένος μας κόσμος.

Όραμά μας είναι η συνεχής καθιέρωση και αναγνώριση στη συνείδηση των πελατών μας,  που αναζητούν καλύτερες υπηρεσίες και υποστήριξη στις ψηφιακές τους ανάγκες, μέσα από την ύπαρξη ενός συνεργάτη που μπορεί να τους καθοδηγήσει και να τους παρέχει αποδοτικές και αποτελεσματικές λύσεις.

Αφοσιωμένοι στο όραμα μας και τους στόχους μας, μέσα από τις επίμονες προσπάθειες μας για καλύτερες υπηρεσίες στο διαδίκτυο, επιχειρούμε να συμβάλλουμε στο βαθμό που μας αντιστοιχεί στην ανάπτυξη σύγχρονων ψηφιακών υπηρεσιών.

Ο κάθε πελάτης θα βρει σε εμάς την εμπειρία, τον άριστο επαγγελματισμό, τόσο στο επίπεδο της εργασίας όσο και της επικοινωνίας με τον πελάτη και - τέλος - τις καινοτόμες ιδέες της ομάδας της idcs που θα έχουν ως αποτέλεσμα τη δόμηση μιας επωφελούς σχέσης εμπιστοσύνης και την παροχή υψηλού επιπέδου αποτελέσματος και υποστήριξης.

η φιλοσοφία μας


Στην idcs είμαστε μία ομάδα ανθρώπων με κοινό πλαίσιο αξιών και αρχών με προσανατολισμό την παροχή καινοτόμων και αξιόπιστων ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Συγκεκριμένα θέτουμε τις βάσεις για νέα επίπεδα επικοινωνίας, ενημέρωσης και αποτελεσματικότητας δράσεων βασισμένοι: 
 • Στην βαθιά και εμπεριστατωμένη κατανόηση των αναγκών του πελάτη και στη δημιουργία μιας γόνιμης και πελατοκεντρικής συνεργασίας.
 • Στην έγκαιρη διεκπεραίωση σύνθετων και απαιτητικών έργων. 
 • Στην εμπειρία, δημιουργικότητα και επαγγελματισμό της ομάδας μας.
 • Στην επαγγελματική επένδυση και αλληλεπίδρασή μας με καινούργιες εξελίξεις και ιδέες προσφέροντας το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και καινοτομίας στην δουλειά μας.
 • Στην υψηλή τεχνολογία που χρησιμοποιούμε.
 • Στην δημιουργία ενός διαύλου υποστήριξης και επικοινωνίας με τους πελάτες μας με σκοπό την συνεχή επίλυση προβλημάτων και το συνεχές feedback.
 • Εφαρμογές iOS

  Κατακτήστε τον κόσμο των iPhone και iPad και προωθήστε την επιχείρησής σας με μια εφαρμογή iOS.

  Μάθετε περισσότερα
 • SEO

  On-page και off-page search engine optimization. Τα σύγχρονα όπλα για την αύξηση του traffic στο website σας.

  Είστε έτοιμοι;
 • Inbound marketing

  Πως μπορείτε να φέρετε περισσότερη κίνηση στο website σας χωρίς διαφήμιση; Η απάντηση είναι το περιεχόμενο!

  Δείτε περισσότερα

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες

σχετικά με την idcs | idcs, Αθήνα