web

σχεδιασμός ιστοσελίδων


Ο σχεδιασμός μίας ιστοσελίδας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εφόδια επιτυχίας της στο χώρο του διαδικτύου. Μία καλαίσθητη και λειτουργική ιστοσελίδα, μπορεί να ενθαρρύνει τον αναγνώστη της να πλοηγηθεί στο περιεχόμενό της, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την αύξηση του μέσου χρόνου παραμονής του σε αυτή.

Τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από μία ανάλογη ιστοσελίδα, είναι πολλαπλά. Στην idcs γνωρίζουμε πώς πρέπει να σχεδιαστεί η ιστοσελίδα σας, ώστε να προσφέρει εντυπωσιακά γραφικά, δίχως παραχωρήσεις στην ευκολία πλοήγησης.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στη σχεδίαση ιστοσελίδων, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε άριστη προσβασιμότητα στο περιεχόμενό των ιστοσελίδων που σχεδιάζουμε, προσδίδοντάς τους πλήρως λειτουργικά και χρηστικά χαρακτηριστικά.
σχεδιασμός ιστοσελίδων

 

σχεδιασμός ιστοσελίδων και λογότυπα


Το λογότυπο είναι ο πυρήνας κάθε εταιρικής ταυτότητας. Η δημιουργική ομάδα της idcs σχεδιάζει λογότυπα αυθεντικά, πρωτότυπα και πλήρως ανταποκρινόμενα στην εικόνα που επιθυμείτε να δώσετε προς τα έξω.

Δίνουμε έμφαση στην έμπνευση και τη μοναδικότητα, χωρίς να χρησιμοποιούμε έτοιμα προσχέδια (templates) ή διανυσματικά γραφικά (cliparts, vector graphics). Ένα αποτελεσματικό λογότυπο ενισχύει την εικόνα της επιχείρησης και μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις.
 1. λογότυπα κειμένου (font logos)
 2. λογότυπα γραφικών (graphic logos) και
 3. μικτά λογότυπα (mixed logos).

σχεδιασμός ιστοσελίδων και animations


Η ζωντάνια και η εντυπωσιακή μορφή του site σας με την χρήση flash ή javascript animations είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο. Τα κινούμενα γραφικά δίνουν στον επισκέπτη μεγαλύτερη κατανόηση και κάποιας μορφής διαδραστικότητα με τα όσα παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα σας.

Σήμερα η Javascript μπορεί να υποστηρίξει τη δημιουργία καλαίσθητων και εντυπωσιακών γραφικών, με πλεονεκτήματα, όπως είναι το μέγεθος αρχείου που φιλοξενείται στη σελίδα σας, καθώς και η δυνατότητα προβολής τους από όλες τις συσκευές, όπως κινητά, tablets κ.α.

Στην idcs έχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να υποστηρίξουμε γραφικά σε τεχνολογίες που θα διατηρήσουν την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή σας αποδοτική, ελαφριά και προσβάσιμη με όλο το εντυπωσιακό περιεχόμενό της από όλα τα σύγχρονα μέσα πλοήγησης στο διαδίκτυο.

 

σχεδιασμός ιστοσελίδων και UI


Η idcs παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάπτυξη ενός τεχνολογικά άρτιου και εύχρηστου interface. Για εμάς ένα τέτοιο interface πρέπει να ικανοποιεί κάποια χαρακτηριστικά:

 • Καινοτόμο, εύκολο στην χρήση-να προκαλεί τον χρήστη να εξερευνήσει την εφαρμογή.
 • Λειτουργίες που να μιμούνται μηχανικές κινήσεις (drag, drag and drop, rotate κ.ά).
 • Στυλιστικά άρτιο, με χρώματα και σχεδιασμό που να μην κουράζει αλλά να αντιθέτως να βοηθάει τον χρήστη.

Η idcs έχει θέσει τα υψηλότερα πρότυπα για την δημιουργία ενός κατάλληλου interface. Επικοινωνήστε μαζί μας και είμαστε πρόθυμοι να φέρουμε εις πέρας τις δικιές σας ιδέες!

σχεδιασμός ιστοσελίδων και UX


Η UX (user experience) είναι όλα εκείνα τα στοιχεία και οι παράγοντες που αφορούν την αλληλεπίδραση του χρήστη με ένα digital περιβάλλον ή μια συσκευή και οποίοι παρέχουν αρνητικό ή θετικό feedback για το περιβάλλον ή την συσκευή αυτή. Η UX είναι εντελώς υποκειμενική και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την χρήση.

Το να χαρτογραφήσεις όλες τις μεταβλητές μιας UX είναι αρκετά δύσκολο ως αδύνατο, καθώς εκτός από την χρήση υπεισέρχονται και άλλοι παράγοντες όπως το συναίσθημα ή τι αίσθηση αφήνει το brandname της κάθε εφαρμογής. Για τους web designers συνεπώς, αρχίζει και γίνεται ένα σημαντικό κλειδί της δουλειάς τους η σχεδίαση ενός φιλικού και εύχρηστου user interface που θα ενισχύσει την εμπειρία του χρήστη.

 

Standard definition of UX: "a person's perceptions and responses that result from the use or anticipated use of a product, system or service."

ISO 9241-210:2010. Ergonomics of human-system interaction - Part 210: Human-centred design for interactive systems

 

σχεδιάζοντας το κατάλληλο UI


Η σχεδίαση της διεπαφής χρήστη (user interface-UI) στα πλαίσια ανάπτυξης μίας εφαρμογής αποτελεί το βασικό παράγοντα ευχρηστίας της μετά την ολοκλήρωση της ανάπτυξή της. Τα λογισμικά σχεδίασης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, σήμερα, προσφέρουν υψηλού επιπέδου ποιοτικό αποτέλεσμα στο χρήστη.

Ταυτόχρονα, διατηρούν χαρακτηριστικά, όπως, η ελαφριά σχεδίαση που δεν επηρεάζει την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας, που αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό κριτήριο για τη βελτιστοποίηση της, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν μεγάλα ποσοστά αλληλεπίδρασης του χρήστη με τη διεπαφή, δίχως το τελικό αποτέλεσμα να "βαραίνει" την ιστοσελίδα σας.

τι σας προσφέρει η idcs


Το σημαντικότερo πλεονέκτημά μας είναι ότι ξέρουμε να συνδυάζουμε τη σύγχρονη σχεδίαση με την αποδοτικότητα που πρέπει να έχει σήμερα η ιστοσελίδα σας, ώστε να επιτύχει το καλύτερο δυνατό SEO στις μηχανές αναζήτησης, προσελκύοντας συνεχώς νέους χρήστες να πλοηγηθούν σε αυτή και αυξάνοντας το αναγνωστικό ή καταναλωτικό σας κοινό.

Ο τελικός σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας πρέπει να ελκύει τους νέους χρήστες, δημιουργώντας τους την επιθυμία να επιστρέψουν σε αυτή. Ορισμένα στοιχεία που μπορούν να συνδράμουν στην προσπάθεια σας να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό είναι: το λογότυπο που θα χρησιμοποιήσετε, τα γραφικά που θα ενσωματωθούν στο περιεχόμενο της και το δημιουργικό μέρος της μακέτας στην οποία θα βασίσετε τον σχεδιασμό της.

 

 • Εφαρμογές Windows 8

  H δυναμική εισαγωγή της Mircosoft στο mobile άλλαξε τα δεδομένα! Καινοτομήστε με μία άρτια εφαρμογή Windows 8.

  Μάθετε περισσότερα
 • SEO

  On-page και off-page search engine optimization. Τα σύγχρονα όπλα για την αύξηση του traffic στο website σας.

  Είστε έτοιμοι;
 • Inbound marketing

  Πως μπορείτε να φέρετε περισσότερη κίνηση στο website σας χωρίς διαφήμιση; Η απάντηση είναι το περιεχόμενο!

  Δείτε περισσότερα

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες

σχεδιασμός ιστοσελίδων | idcs, Αθήνα