προσωπικά δεδομένα


Εισαγωγή

Η idcs χειρίζεται με υπευθυνότητα όλα τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών αυτής της ιστοσελίδας με άκρα προσοχή.  Για οποιεσδήποτε απορίες ή παρατηρήσεις σχετικά με αυτή την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων (εφ’ εξής η «Πολιτική») της εταιρείας μας, καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγονται τα προσωπικά δεδομένα από την idcs.  Η Πολιτική αυτή έχει εφαρμογή μόνο στα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.  Όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από την idcs, διαχειρίζονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία ευαίσθητων δεδομένων.

Αυτή η Πολιτική δεν έχει εφαρμογή σε δεδομένα που συλλέγονται από την idcs μέσω άλλων οδών ή μέσω κάποιας άλλης ιστοσελίδας.  Οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν ό, τι στην περίπτωση που παρέχουν προσωπικά δεδομένα σε άλλες εταιρείες, οι Πολιτικές αυτών των εταιρειών καθορίζουν τις χρήσεις αυτών των δεδομένων και η Πολιτική της idcs δεν θα ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Διαβάστε την Πολιτική Cookies του ιστότοπου πατώντας εδώ

Χρήση προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται στην idcs μέσω αυτής της ιστοσελίδας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δεδηλωμένη κατά τη στιγμή της συλλογής τους χρήσης.

Επιπλέον, τα συλλεγόμενα προσωπικά δεδομένα δύνανται να χρησιμοποιηθούν για στατιστικές αναλύσεις.

Τα προσωπικά δεδομένα θα συλλέγονται και επεξεργάζονται από την idcs για τους ακόλουθους σκοπούς:

για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων, ενεργειών προώθησης, διαφήμισης και προσφορών, εκτός εάν ο χρήστης επιλέξει να μην λαμβάνει ανάλογες επικοινωνίες.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα διατεθούν σε τρίτα μέρη.

Συγκατάθεση

Μέσω της παροχής προσωπικών δεδομένων στην idcs, οι χρήστες αυτής της ιστοσελίδας δηλώνουν τη ρητή τους συγκατάθεση σχετικά με την επεξεργασία αυτών των δεδομένων από την idcs με τους τρόπους που περιγράφονται σε αυτή την Πολιτική.

Χρήση των προσωπικών δεδομένων για ενέργειες direct marketing

Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας συλλογής προσωπικών δεδομένων, οι χρήστες θα έχουν τη διακριτική ευχέρεια να αρνηθούν τη μελλοντική λήψη υλικού direct marketing.  Στις περιπτώσεις που οι χρήστες δεν αρνούνται τη λήψη ανάλογων επικοινωνιών, η idcs διατηρεί το δικαίωμα να επικοινωνήσει τα προϊόντα της εταιρείας, συνδρομητικές υπηρεσίες, εκδηλώσεις, καθώς και εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά προγράμματα.  Αν ο χρήστης επιθυμεί οποιαδήποτε χρονική στιγμή να σταματήσει η idcs να προβαίνει σε ανάλογες επικοινωνίες, μπορεί να αποστείλει email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να καλέσει στο (210) 68 56 820.

Επαλήθευση, ενημέρωση και τροποποίηση προσωπικών δεδομένων

Αν κατά οποιαδήποτε χρονική στιγμή, ένας χρήστης επιθυμεί να επαληθεύσει, ενημερώσει ή να τροποποιήσει τα προσωπικά του δεδομένα, μπορεί να στείλει σχετικό email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η διαδικασία επαλήθευσης, ενημέρωσης ή τροποποίησης των προσωπικών δεδομένων, είναι δυνατόν αν διαρκέσει έως και 2 εβδομάδες.

Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες

Η Πολιτική αυτή έχει εφαρμογή αποκλειστικά στα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει η idcs μέσω αυτής της ιστοσελίδας και δεν έχει ισχύ σε τρίτες ιστοσελίδες, στις οποίες μπορεί αν οδηγηθεί ο χρήστης μέσω συνδέσμων σε αυτή την ιστοσελίδα.

Η idcs δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τις Πολιτικές αυτών των ιστοσελίδων.  Η idcs συμβουλεύει τους χρήστες αυτής ιστοσελίδας να διαβάζουν τις Πολιτικές των άλλων ιστοσελίδων πριν την παροχή των προσωπικών τους δεδομένων.

Ασφάλεια

Η idcs διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών αυτής της ιστοσελίδας σύμφωνα με τις οδηγίες ασφαλείας που περιλαμβάνονται στην ισχύουσα νομοθεσία.

Ενημέρωση για αλλαγές

Η idcs θα ενημερώσει όλους τους χρήστες σχετικά με πιθανές αλλαγές συμβούν στην συγκεκριμένη Πολιτική. Στην περίπτωση που η idcs αποφασίσει όπως τροποποιήσει αυτή την Πολιτική, θα αναρτήσει τις όποιες αλλαγές σε αυτό το τμήμα της ιστοσελίδας, έτσι το σύνολο των χρηστών να γνωρίζει την ισχύουσα Πολιτική της idcs.

Οι χρήστες διατηρούν το δικαίωμα να αιτηθούν ένα αντίγραφο των προσωπικών τους δεδομένων και να απαιτήσουν τη διόρθωση τυχόν ανακριβειών από την idcs.

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες