Η κατασκευή e-shop αποτελεί τη διαδικτυακή σας επιχειρηματική δραστηριοποίηση. Στο πλαίσιο της επένδυσης σας η καλύτερη και αποδοτικότερη λύση για την κατασκευή του eshop σας αποτελεί η πλατφόρμα Magento.

Η κατασκευή eshop με Magento σας δίνει πληθώρα πλεονεκτημάτων. Η ομάδα μας έχει αναπτύξει επιτυχώς Magento eshops τα οποία σήμερα αποτελούν το κύριο εργαλείο προβολής και πώλησης των υπηρεσιών ή προϊόντων των πελατών μας.

κατασκευή Magento eshop και προϊόντα


Με την κατασκευή του eshop σας σε Magento θα ανακαλύψετε ότι ένα πανίσχυρο εργαλείο πώλησης, φιλικό στη χρήση του, αποτελεί το νέο σας σύμμαχο στην κατεύθυνση της ενίσχυσης των πωλήσεων σας.

Η πλατφόρμα Magento θα σας προσφέρει ένα πολύ φιλικό περιβάλλον διαχείρισης των προϊόντων σας, παρέχοντας σας ένα πολύ ευέλικτο και σύγχρονο τρόπο προβολής τους.


κατασκευή eshop και αναφορές απόδοσης


Το Magento επιτρέπει τη διασύνδεση του analytics λογαριασμού σας με την πλατφόρμα, με αποτέλεσμα να μπορεί να λάβετε αναφορές επισκεψιμότητας αλλά και συμπεριφοράς των χρηστών κατά την πλοήγηση στο eshop σας. Έτσι γνωρίζετε καλύτερα τι ενδιαφέρει πραγματικά τους χρήστες σας.

Εύκολες αγορές και ικανοποιημένοι χρήστες


Μέσω της λειτουργικότητας one page check out, οι αγορές γίνονται εύκολα και γρήγορα. Η ελαχιστοποίηση των βημάτων που χρειάζονται για την ολοκλήρωση μίας αγοράς μετά την εισαγωγή προϊόντων στο καλάθι απλουστεύει τη διαδικασία αγοράς.


κατασκευή eshop και διασύνδεση (γέφυρα) με ERP


Η ομάδα μας έχει αναπτύξει εκτενή τεχνογνωσία στη διασύνδεση του Magento με ERP. Αν έχετε ήδη ή σας ενδιαφέρει να εγκαταστήσετε, τότε ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μας σας κατευθύνει στην αποδοτικότερη για την επιχείρηση σας λύση. Διαβάστε ένα case study μας πατώντας εδώ.

κατασκευή eshop και αύξηση πωλήσεων


Η κατασκευή eshop σε Magento σας δίνει την απαραίτητη τεχνολογική υποδομή για μία ανταγωνιστική διαδικτυακή παρουσία στις μηχανές αναζήτησης. Επίπλέον, τα templates στα οποία βασίζουμε το δημιουργικό του eshop σας αποτελούν σύγχρονα, responsive και SEO optimized δημιουργικά τα οποία καθιστούν την πλοήγηση των επισκεπτών της σελίδας σας διασκέδαση.

κατασκευή eshop και Analytics


Είναι σημανικό να γνωρίζεται πόσοι επισκέπτονται το eshop σας, πόσο παραμένουν σε κάθε σελίδα του και για ποια προϊόντα ενδιαφέρονται περισσότερο. Με εξειδικευμένα KPIs δημιουργούμε reports τα οποία σας δίνουν όλη την απαραίτητη πληροφορία για να μετρήσετε τους στόχους σας. Η διασύνδεση με το Google Analytics και η αρχιτεκτονική της πλατφόρμας Magento επιτρέπουν την παρακολούθηση παραμέτρων που μπορούν να επηρεάσουν άμεσα τις επιχειρηματικές σας αποφάσεις.

κατασκευή eshop και ασφάλεια


Η ασφάλεια των διαδικτυακών αγορών απασχολεί τόσο τους καταναλωτές όσο και εσάς που θέλετε να δραστηριοποιηθείτε στο ηλεκτρονικό επιχειρείν. Η πλατφόρμα Magento αλλά και η δική μας εμπειρία αποτελούν σύμμαχοι ώστε να καταστήσουν το eshop σας ένα ασφαλές σημείο διαδικτυακών αγορών, που σέβεται και προστατεύει τους χρήστες του.


Portfolio από κατασκευή eshop με Magento


Portfolio Item
stouraitis.gr
Portfolio Item
kmirrigation.gr

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες

κατασκευή eshop σε Magento | idcs, Αθήνα