κατασκευή ιστοσελίδων


Η κατασκευή ιστοσελίδας, αποτελεί ένα έργο το οποίο περιλαμβάνει ένα σύνολο σταδίων, μέχρι την τελική ολοκλήρωση του. Στην idcs γνωρίζουμε τι χρειάζεται να εμπεριέχει μία πετυχημένη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και αυτό το στοιχείο μας κάνει αποτελεσματικούς προσαρμόζοντας την τεχνογνωσία μας στις ανάγκες του πελάτη.

Από τη σύλληψη της ιδέας σας, τη σχεδίαση και την ανάπτυξη, μέχρι την επιτυχημένη κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, η ομάδα της idcs θα σας υποστηρίξει σε όλο τον κύκλο υλοποίησης του έργου.
κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων

 

κατασκευή ιστοσελίδων και μεθοδολογία


Για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε και εφόσον φτάσουμε στο σημείο της ανάπτυξης της ιστοσελίδας σας, η ομάδα μας ακολουθεί ένα μέρος της μεθολογίας μας, όπως:

 • τη μελέτη των απαιτήσεων σας, με σκοπό τη σχεδίαση μίας λύσης που να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας,
 • το σχεδιασμό των mockups της εφαρμογής στην οποία θα βασιστεί η ανάπτυξή της,
 • την υποβολή του δημιουργικού μέρους της ιστοσελίδας σας,
 • την ανάπτυξη του λογισμικού ή την επιλογή της πλατφόρμας στην οποία θα βασιστεί η ιστοσελίδα,
 • τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας βάσει των δημιουργικών σχεδίων,
 • την αξιολόγηση της ιστοσελίδας μέσα από έναν οδηγό αξιολόγησης σε θέματα όπως η λειτουργικότητα, η χρηστικότητα, η ασφάλεια και τη φιλικότητα της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.
 • Βελτιωτικές παρεμβάσεις οι οποίες θα βελτιώσουν το Search Engine Optimization πριν και μετά την σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων, στις μηχανές αναζήτησης με επίκεντρο τη Google,
 • Ενέργειες Online Marketing, που θα φέρουν κίνηση στην ιστοσελίδα σας με σκοπό τη βελτίωση του offsite SEO της ιστοσελίδας σας. Οι ενέργειες αυτές περιλαμβάνουν την ανάπτυξη της σελίδας σας σε κοινωνικά δίκτυα, καθώς και ενέργειες ενίσχυσης του Viral Marketing στο διαδικτυακό περιβάλλον που δραστηριοποιήστε.

κατασκευή ιστοσελίδων και αποδοτικά


Για την επίτευξη ισορροπίας κατά την κατασκευή ιστοσελίδων, ανάμεσα στη λειτουργικότητα και το design, οι web designers μας συνεργάζονται στενά με τους προγραμματιστές μας, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια πλήρως λειτουργική και εργονομική web εμπειρία.

Για εμάς η κάθε φάση είναι εξίσου σημαντική καθώς καθορίζει το συνολικό αποτέλεσμα του έργου. Ανάλογα με τους στόχους και τις απαιτήσεις σας τα websites μπορούν να είναι στατικά ή δυναμικά, όσον αφορά τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης του περιεχομένου.

στην idcs προτείνουμε


Joomla development

Το Joomla αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) παγκοσμίως. Ταυτόχρονα η κοινότητα η οποία το πλαισιώνει αποτελεί ένα ισχυρό σύμμαχο στην κατεύθυνσης της συνεχούς εξέλιξης και βελτίωσης του κώδικά του. Στην idcs χρησιμοποιούμε το Joomla από πολύ νωρίς και παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις που σχετίζονται με αυτό. Η μεγάλη εξεδίκευσή μας στο Joomla μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να παρέχουμε λύσεις μέσω της παραμετροποίησης του, δημιουργώντας εξατομικευμένες στις ανάγκες των πελατών διαδικτυακές εφαρμογές. Χαρακτηριστικά του όπως η λειτουργικότητα, η βελτιστοποιημένη δομή του, η χρηστικότητα και δυνατότητες παραμετροποίησης που δέχεται είναι στοιχεία που το καθιστούν ιδανικό για τη χρήση του ως πλατφόρμα για την ανάπτυξη του επόμενου διαδικτυακού σας project!

Wordpress development

Η πλατφόρμα Wordpress αποτελεί μία ιδιαίτερα σύγχρονη λύση για την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής σας παρουσίας. Αποτελεί ένα πολύ ισχυρό Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) το οποίο παρέχει υψηλά επίπεδα χρηστικότητας στους χρήστες της ιστοσελίδας σας συνδιάζοντας σύγχρονα χαρακτηριστικά και βελτιστοποιημένη δομή για καλύτερη απόδοση στις μηχανές αναζήτησης. Στην idcs χρησιμοποιούμε Wordpress προσφέροντας υψηλής ποιότητας και αποδοτικότητας λύσεις σε πελάτες μας που επιθυμούν να βασίζουν την παρουσία τους σε αυτό το CMS.

Drupal development

Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Drupal αποτελεί μία πολύ καλή βάση για τη σχεδίαση και παραμετροποίηση της διαδικτυακή σας παρουσίασης. Στην idcs θα βρείτε την υποστήριξη που απαιτείται για την κατασκευή από μικρών δυναμικών ιστοσελίδων έως μεγάλών διαδικτυακών portals, με γνώμονα την απόδοση και τη χρηστικότητα της προσφερόμενης πλοήγησης στους επισκέπτες του ιστοτόπου σας.

Custom websites

Αν οι απαιτήσεις σας πιστεύετε ότι δεν μπορούν να ικανοποιηθούν στα πλαίσια κάποιου από τα δημοφιλή Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS), τότε η idcs είναι η εταιρεία που αναζητάτε ώστε να υλοποιήσετε την ιδέα σας. Εκμεταλλευόμενοι πλήρως τις σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης και ανάπτυξης διαδικτυακών υπηρεσιών, θα σας προτείνουμε την βέλτιστη λύση για την πραγματοποίηση του στόχου σας.

 

κατασκευή ιστοσελίδων και portals


Ο όρος Portal στο διαδίκτυο χρησιμοποιείται για να δηλώσει έναν ιστότοπο που έχει συγκεντρωμένες πολλές πληροφορίες. Στις μέρες μας τα Portals έχουν καθιερωθεί στο internet επειδή κάνουν πιο εύκολη την εύρεση πληροφορίας και χαρακτηρίζονται από συνεχή ανανέωση στο περιεχόμενο τους έτσι ώστε να παροτρύνουν τον χρήστη να τα ξαναεπισκεφτεί για να ενημερωθεί για το αντικείμενο που τον ενδιαφέρει. Όμως, το πιο σημαντικό στοιχείο ενός Portal είναι η δυνατότητα και το ενδιαφέρον τρίτων εταιρειών να διαφημιστούν εκεί.

Στόχος ενός Portal είναι η συνεχής αύξηση της επισκεψιμότητας. Η επισκεψιμότητα φέρνει διαφημιζόμενους και οι διαφημιζόμενοι φέρνουν χρήματα στο Portal, που είναι και το ένα και μοναδικό κριτήριο βιωσιμότητας ενός Portal. Όπως μπορούμε να συμπεράνουμε, όλα ξεκινούν από την επισκεψιμότητα.

Η idcs είναι η εταιρεία που ψάχνεται ώστε να καταφέρετε να αναπτύξετε την ιδέα σας, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη από την σύλληψη της ιδέας σας μέχρι την υλοποίηση της και την επιτυχημένη προώθησή της. Η ομάδα μας διαθέτει όλα το απαραίτητο υπόβαθρο και την εμπειρία, ώστε να μπορεί να εφαρμόσει στρατηγικές SEO και Social Media Marketing, στα πλαίσια υλοποίησης μία ανταγωνιστικής στρατηγικής Online Marketing, οι οποίες θα προσελκύσουν χρήστες στο portal σας και θα δημιουργήσουν μία μεγάλη και δραστήρια κοινότητα με επίκεντρο τους σκοπούς της κοινότητάς σας.

Ας πάμε λίγο πιο πίσω όμως. Για να φτάσουμε στο κομμάτι της επισκεψιμότητας, προϋπόθεση είναι να έχουμε δημιουργήσει ένα εύχρηστο, λειτουργικό και καλαίσθητο διαδικτυακό τόπο που σε συνδυασμό με το πρωτότυπο και αυθεντικό περιεχόμενο θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

προδιαγραφές και χαρακτηριστικά


Κάποια από τα χαρακτηριστικά ενός επιτυχημένου Portal, που η ομάδα μας θα αξιολογήσει και θα υλοποιήσει ανάλογα με την κλίμακα μεγέθους του Portal και τις ανάγκες σας, είναι τα εξής:

 • Απλό σύστημα διαχείρισης.
 • Προσθαφαίρεση κατηγοριών, υποκατηγοριών, άρθρων.
 • Επεξεργασία κειμένων και φωτογραφιών.
 • Διαχείριση διαφημιστικών banners.
 • Δυνατότητα εναλλακτικών μορφών διαφήμισης.
 • Αξιοποίηση δυνατοτήτων social media.
 • Στατιστικά στοιχεία.
 • Αυτόματες ενημερώσεις ειδικών θεμάτων.
 • Εγγραφή μέλους με δυνατότητα αποστολής email υπενθύμισης κωδικού στα εγγεγραμμένα μέλη.
 • Προβολή και διαχείριση της καρτέλας μέλους από το ίδιο το μέλος.
 • Δυνατότητα απευθείας αποστολής email για να λαμβάνει ο επισκέπτης ενημέρωση χωρίς να γραφτεί μέλος (newsletter).
 • Επεκτασιμότητα και δυνατότητα ενσωμάτωσης νέων λειτουργιών.
 • Ταχύτητα και απρόσκοπτη υποστήριξη χιλιάδων χρηστών.
 • Εναλλακτικές επιλογές πλοήγησης για τους χρήστες.
 • Πολλαπλά επίπεδα πρόσβασης.
Στην idcs σας στηρίζουμε και σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να υλοποιήσετε την αρχική σας ιδέα και να ξεχωρίσει. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις προοπτικές του δικού σας Portal ή να το σχεδιάσουμε μαζί. .

 • Mobile ιστοσελίδες

  Αναρωτηθήκατε πότε πώς μπορείτε να κάνετε την ιστοσελίδασας προσβάσιμη από όλες τις mobile συσκευές; Στην idcs ξέρουμε πώς.

  Μάθετε περισσότερα
 • Εφαρμογές Android

  Κατακτήστε τον κόσμο του Android και προωθήστε την επιχείρησής σας με μια εφαρμογή για συσκευές Android.

  Μάθετε περισσότερα
 • Newsletter marketing

  Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη και την αμεσότητα του e-mail και επικοινωνήστε με τους πελάτες σας οικονομικά και αποδοτικά!

  Μάθετε πως

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες

κατασκευή ιστοσελίδων | idcs, Αθήνα