Η μέθοδός μας

Κάνει τις ιδέες σας πραγματικότητα, πολύ πιο αποδοτικά από ότι φαντάζεστε. Είμαστε υπερήφανοι για αυτή.

getstarted
Η μέθοδος της idcs - Πρώτο βήμα
η μεθοδολογία μας βήμα 1

Μαθαίνουμε τη δουλειά σας

Κανείς δεν ξέρει τη δουλειά σας όπως εσείς. Κατά τη διάρκεια όμως αυτού του βήματος, θα προσπαθήσουμε να την καταλάβουμε και να γνωρίσουμε τους ανθρώπους που την "τρέχουν".

Αφιερώνουμε τον χρόνο για να καταλάβουμε πως λειτουργείτε, τη θέση σας στην αγορά και τον ανταγωνισμό σας. Έτσι θα μπορέσουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση για τις μοναδικές σας ανάγκες.

Συνεχίστε στο επόμενο βήμα

Η μέθοδος της idcs - Δεύτερο βήμα
η μεθοδολογία μας βήμα 2

Το πρωτότυπο

Μόλις έχουμε επακριβώς περιγράψει την ανάγκη σας από κοινού, δημιουργούμε ένα πρωτότυπο για να αποκτήσει και η συνεργασία μας μία βάση συζήτησης.

Κατά τον αρχικό μας σχεδιασμό, φροντίζουμε η εφαμρογή σας να είναι έυκολη στη χρήση της, αισθητικά φανταστική και αν εκπληρώνει στο έπακρο την ανάγκη την οποία θέλετε να καλύψει. Υλοποιώντας αυτό στην αρχή της διαδικασίας, διασφαλίζουμε ότι γνωρίζετε πως ακριβώς θα δουλεύει η εφαρμογή, χωρίς να έχουμε αναπτύξει καθόλου κώδικα.

Συνεχίστε στο επόμενο βήμα

Η μέθοδος της idcs - Τρίτο βήμα
η μεθοδολογία μας βήμα 3

Τελικός σχεδιασμός

Σε αυτό το βήμα θα δείτε, όχι μόνο πως θα δουλεύει η εφαρμογή σας, αλλά και τον αισθητικό της σχεδιασμό. Έτσι θα έχετε μία τελική διαδραστική εικόνα στην οποία μπορείτε να κάνετε παρεμβάσεις πριν ξεκινήσει η ανάπτυξη του κώδικα.

Εδω θα εισάγουμε όλα εκείνα τα user interface και user experience στοιχεία, τα οποία θα διασφαλίσουν ό, τι εφαρμογή σας θα κάνει τους χρήστες σας χαρούμενους όταν την χρησιμοποιούν και θα φέρει τα επιθυμητά για εσάς αποτελέσματα.

Συνεχίστε στο επόμενο βήμα

Η μέθοδος της idcs - Τέταρτο βήμα
η μεθοδολογία μας βήμα 4

Εδώ γράφουμε κώδικα

Μετά την τελική έγκριση από πλευράς σας του τελικού δημιουργικού και όλων των interactive στοιχείων του προηγούμενο βήματος, είναι ώρα για τους προγραμματιστές μας να πιάσουν δουλειά.

Σε αντίθεση με την κοινώς ακολουθούμενη τακτική, η τελειοποίηση του αισθητικού σχεδιασμού και της χρηστικότητας της εφαρμογής στα προηγούμενα στάδια, διασφαλίζει ό, τι η ανάπτυξη του κώδικα σε αυτό το στάδιο είναι γρήγορη και αποδοτική για εμάς - και συνεπώς - φθηνότερη για εσάς.

Συνεχίστε στο επόμενο βήμα

Η μέθοδος της idcs - Πέμπτο βήμα
η μεθοδολογία μας βήμα 5

Ώρα δοκιμών

Αφού τελειώσουμε την ανάπτυξη του κώδικα, προσπαθούμε μανιωδώς να αποδείξουμε ό, τι έχει λάθη.  Συνήθως, δεν βρίσκουμε πολλά, και αρά εδώ θα είναι σύντομο το χρονικό διάστημα.

Η ομάδα των πργραμματιστών μας σε αυτό το βήμα δοκιμάζει τον κώδικα και εξαλείφει όποια προβλήματα, διασφαλίζοντας έτσι ό, τι η εφαρμογή σας δουλεύει άψογα.  Αυτό το βήμα έχει ουσιαστική συμβολή στο να μην υπάρχουν λιποθυμίες μετά την παράδοση του έργου.

Συνεχίστε στο επόμενο βήμα

Η μέθοδος της idcs - Έκτο βήμα
η μεθοδολογία μας βήμα 6

Η μεγάλη ώρα

Είναι η ώρα να σας παραδώσουμε το έργο που τόσο πολύ επιθυμούσατε.  Τώρα μπορείτε να αισθάνεστε ικανοποιημένοι για όλη την προσπάθεια που κάναμε συνεργατικά για να βγει το σωστό αποτέλεσμα.

Μετά την παράδοση του έργου, οι άνθρωποι της idcs θα είναι συνεχώς δίπλα σας, έτσι ώστε να σας παρέχουν υποστήριξη και να εξελίσσουν την εφαρμογή σας για να ανταποκρίνεται σε κάθε διαφοροποίηση των αναγκών σας.

Αν η μέθοδος μας σας ταιριάζει, συνεχίστε.


 • Σχεδιασμός ιστοσελίδων

  Εντυπωσιακά γραφικά, σύγχρονη σχεδίαση, SEO και προσβάσιμο περιεχόμενο από οποιαδήποτε συσκευή; Στην idcs ξέρουμε πώς.

  Μάθετε περισσότερα
 • Εφαρμογές Android

  Κατακτήστε τον κόσμο του Android και προωθήστε την επιχείρησής σας με μια εφαρμογή για συσκευές Android.

  Μάθετε περισσότερα
 • Newsletter marketing

  Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη και την αμεσότητα του e-mail και επικοινωνήστε με τους πελάτες σας οικονομικά και αποδοτικά!

  Μάθετε πως

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες

Η μέθοδός μας | idcs, Αθήνα