εφαρμογές σε social media


Στις μέρες μας η κοινωνική δικτύωση όλων μας πραγματοποιείται περισσότερο μέσω του internet. Εκεί βρίσκουμε παλιούς και νέους φίλους, εκεί ανεβάζουμε videos και φωτογραφίες, εκεί αναζητούμε οτιδήποτε καινούργιο.

Σε μία τέτοια κοινωνία κάθε πελάτης που θα έχει δικό του website ή portal θα πρέπει να αξιολογεί αυτήν την τάση και ανάλογα με τους στόχους του να έχει μία παρουσία, με interactive games ή applications, στα μεγαλύτερα social media, όπως Facebook και Τwitter.
social media εφαρμογές

εφαρμογές και δυνατότητες


Στην idcs είναι σίγουρο ότι θα βρείτε μία ομάδα γεμάτη ιδέες, τεχνογνωσία και εμπερία στην ανάπτυξη εφαρμογών σε κοινωνικά δίκτυα. Μέσα από μία εφαρμογή, σήμερα, μπορείτε να γνωστοποιήσετε το νέο σας site μέσω μίας ενέργειας (interactive game) η οποία θα γνωστοποιηθεί και θα προωθηθεί αντίστοιχα από πολλούς χρήστες της πλατφόρμας (Facebook).

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αποκτήσετε το δικό σας δίκτυο, το δικό σας κοινό. Ειδικότερα, βασιζόμενοι στο Facebook έχουμε αναπτύξει υπηρεσίες μέσα από τις οποίες παρέχουμε διαγωνισμούς ή εφαρμογές για να κάνετε πιο δημοφιλή τη σελίδα σας!

στην idcs μιλάτε με τους ειδικούς


Πέρα από μία απλή σελίδα στο Facebook ή άλλο κοινωνικό δίκτυο της αρεσκείας, η idcs εξειδικεύεται στην κατασκευή διαδραστικών σελίδων σε κοινωνικά δίκτυα, σχεδίαση, δημιουργία και υποστήριξη διαγωνισμών εντός κοινωνικών δικτύων (για παράδειγμα διαγωνισμούς στο Facebook), τη σχεδίαση και ανάπτυξη του περιβάλλοντος χρήστη (UI - User Interface) με γραφικά που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας και άλλες εξειδικευμένες εφαρμογές, ικανές να αυξήσουν το κοινό σας και τους διαδικτυακούς σας φίλους.

Η ενασχόληση μας από πολύ νωρίς με το Facebook, το Twitter και άλλα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα μας δίνουν την άνεση σήμερα να σας παρουσιάζουμε με άνεση σημαντικά έργα τα οποία φέραμε εις πέρας, επιτυγχάνοντας σε πολλές περιπτώσεις περισσότερα από τους αρχικούς στόχους.
 • Search engine marketing

  Ενισχύστε την παρουσία σας στις μηχανές αναζήτησης και αυξήστε την επισκεψιμότητα και τα κέρδη σας.

  Μάθετε πώς!
 • Social media marketing

  Marketing σε Facebook, Twitter, Pinterest και LinkedIn. Πως μπορείτε να βρείτε νέους πελάτες εύκολα και οικονομικά;

  Είναι ώρα να μάθετε!
 • Εφαρμογές Android

  Κατακτήστε τον κόσμο του Android και προωθήστε την επιχείρησής σας με μια εφαρμογή για συσκευές Android.

  Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες

εφαρμογές social media | idcs, Αθήνα