εφαρμογές Smart TV


Οι εφαρμογές για έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV apps) είναι εδώ και υπόσχονται να προσφέρουν μία σειρά σύγχρονων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στην καθημερινότητά μας. Ο ήχος και η εικόνα δεν σταμάτησαν ποτέ να αποτελούν το βέλτιστο μέσο για την παρουσίαση και μετάδοση πληροφοριών, ιδιαίτερα σε αλληλεπιδραστικά περιβάλλοντα (οθόνες αφής, εκτέλεση ηχητικών εντολών κ.α.). Αντίστοιχα με τις εφαρμογές κινητών τηλεφώνων, τα Smart TV apps παρέχουν λειτουργικότητες που μπορούν να διευκολύνουν και να οργανώσουν τις ημερήσιες δραστηριότητες μας.
εφαρμογές smart tv

idcs και εφαρμογές Smart TV


Η idcs καινοτομεί και εισέρχεται σε μία υποσχόμενη και αναπτυσσόμενη αγορά, έχοντας μελετήσει αυστηρά τις τάσεις που επικρατούν γύρω από τη διείσδυση των εφαρμογών σε συσκευές και παρακολουθώντας στενά τις μελλοντικές προοπτικές για την ανάπτυξη εφαρμογών στο IoT (Internet of Things). Εκμεταλλευόμενη σύγχρονες τεχνολογίες ανάπτυξης εφαρμογών η idcs πρωτοπορεί και αναπτύσσει εφαρμογές που υπόσχονται να σας ανοίξουν ένα παράθυρο σε ένα δυναμικό και γρήγορα αναπτυσσόμενο χώρο. Απογειώστε την online στρατηγική σας παρέχοντας ένα Smart TV app στους υπάρχοντες αλλά και δυνητικούς πελάτες σας.

ανοίξε ένα παράθυρο στο μέλλον, σήμερα!


Μπορείτε να εμπιστευτείτε την idcs για την ανάπτυξη και προώθηση της δικής σας εφαρμογής για Smart TVs! Είτε επιθυμείτε να επεκτείνετε τη χρήση μίας υπάρχουσας mobile εφαρμογής σε οικιακούς χρήστες είτε επιθυμείτε την ανάπτυξη μίας νέας εφαρμογής, η idcs είναι ο σύμμαχος που αναζητάτε. Κάθε νέος χώρος ανοίγει ένα νέο πεδίο δραστηριοποίησης και σε αυτό το εξελισσόμενο περιβάλλον η idcs επενδύει ως σύμμαχος σας υποστηρίζοντάς σας στην μελέτη, ανάλυση, ανάπτυξη και υποστήριξη εφαρμογών για έξυπνες τηλεοράσεις! Μή χάσετε την ευκαιρία να εισέλθετε από νωρίς σε αυτή τη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά.
 • Κατασκευή ιστοσελίδων

  Δεν κατασκευάζουμε απλά μία ιστοσελίδα, αλλά δημιουργούμε την εντυπωσιακή και αποδοτική παρουσία σας στο Web!

  Μάθετε πώς!
 • Εφαρμογές Android

  Κατακτήστε τον κόσμο του Android και προωθήστε την επιχείρησής σας με μια εφαρμογή για συσκευές Android.

  Μάθετε περισσότερα
 • Newsletter marketing

  Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη και την αμεσότητα του e-mail και επικοινωνήστε με τους πελάτες σας οικονομικά και αποδοτικά!

  Μάθετε πως
 • Mobile marketing

  Προσελκύστε το κοινά σας μέσω στρατηγικών κινήσεων mobile marketing. Δείτε τι λένε οι ειδικοί μας!

  Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες