εταιρικές παρουσιάσεις


Εάν επιθυμείτε να παρουσιάσετε τα πλεονεκτήματα του προϊόντος σας ή να επιδείξετε μία υπηρεσία σας, το να το πραγματοποιήσετε μέσα από μία διαδραστική παρουσίαση, σας ωφελεί με πολλούς τρόπους. Παρέχει στον πελάτη σας την επιλογή να περιηγηθεί στην παρουσίασή με διαδραστικό τρόπο και να λάβει τα δεδομένα με τη χρήση multimedia περιεχόμενου, δυνατότητες που δεν παρέχονται από μία απλή ηλεκτρονική ή έντυπη παρουσίαση.

Οι διαδραστικές εταιρικές παρουσιάσεις εγγυώνται την πλήρη συμμετοχή των πελατών σας και μεταφέρουν την πληροφορία πιο συνεκτικά και σε λιγότερο χρόνο.Ο πελάτης μπορεί να λάβει με κατανοητό τρόπο πληροφορίες που αφορούν τον τομέα που δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας συνολικά, τις προπτικές της επιχείρησής σας, τους στόχους της, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της και το πως αυτά λειτουργούν.
εταιρικές παρουσιάσεις

 

"Με καινοτομία, βέλτιστες τεχνικές πλοήγησης, πλούσιο και φιλικό προς το χρήστη user interface, οι εταιρικές παρουσιάσεις που κατασκευάζει η idcs εγγυώνται την επίτευξη των στόχων σας"

τεχνολογία και πλατφόρμες σύγχρονων παρουσιάσεων


Οι εταιρικές παρουσιάσεις που δημιουργούμε για τους πελάτες μας στην idcs, ακολουθούν τα τελευταία τεχνολογικά και αισθητικά standards. Όταν κάποιος πελάτης μας ζητήσει μία παρουσίαση, ένα από τα πρώτα ερωτήματά μας είναι πως θα την χρησιμοποιήσει.  Η απάντηση σε αυτό ερώτημα καθορίζει την τεχνολογία που θα ακολουθήσουμε κατά την ανάπτυξη της.

Στην idcs, έχοντας εκτενή γνώση των διάφορων τεχνολογίων, διασφαλίζουμε ομοιόμορφο τελικό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από την παλτφόρμα στην οποία εμφανίζεται η παρουσίαση. Πιο συγκεριμένα, οι παρουσιάσεις σας μπορεί να είναι διαθέσιμες:

 • Σε μορφή interactive cd για χρήση σε laptops και desktops
 • Για χρήση σε συστήματα που φέρουν οθόνες αφής
 • Για χρήση σε συσκευές iOS (iPhone, iPad)
 • Για χρήση σε συσκευές Android (tablets και smartphones)

idcs και σύγχρονες εταιρικές παρουσιάσεις


Στην idcs εξειδικευμόμαστε στην κατασκευή διαδραστικών παρουσιάσεων για την εταιρεία σας σαν σύνολο ή με σκοπό την παρουσίαση μεμονωμένων προϊόντων ή υπηρεσιών. Οι παρουσιάσεις που παράγουμε δελεάζουν τους πελάτες σας και τους ωθούν να λάβουν τις πληροφορίες που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με σύντομο, εντυπωσιακό και κατανοητό τρόπο.Η ενσωμάτωση πολυμέσων στις παρουσιάσεις σας, όπως videos, animations, ήχων και γραφικών, φέρνουν τους πελάτες πιο κοντά σε εσάς και σε αυτό που προσφέρετε.

Η διαδικασία μας περιλαμβάνει λεπτομερή καταγραφή της ανάγκης, την σχεδίαση της διεπαφής χρήστη (user interface) και τη σχεδίαση της εμπειρίας χρήστη (user experience), την ανάπτυξη του πρωτότυπου κώδικα, το στάδιο των δοκιμών και των επιμέρους διορθώσεων, και τέλος, την μετατροπή της παρουσίασης στα επιθυμητά formats.Σε όλα αυτά τα στάδια, ο πελάτης έχει πλήρη γνώση των αποτελεσμάτων, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι τίποτα λιγότερο από καταπληκτικό.

 

 • Σχεδιασμός ιστοσελίδων

  Εντυπωσιακά γραφικά, σύγχρονη σχεδίαση, SEO και προσβάσιμο περιεχόμενο από οποιαδήποτε συσκευή; Στην idcs ξέρουμε πώς.

  Μάθετε περισσότερα
 • Ανάπτυξη εφαρμογών

  Η κατασκευή μιας ανταγωνιστικής και καινοτόμου web application αποτελεί μονόδρομο για την επιχείρηση σας. Η idcs είναι έτοιμη να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σας!

  Μάθετε περισσότερα
 • Inbound marketing

  Πως μπορείτε να φέρετε περισσότερη κίνηση στο website σας χωρίς διαφήμιση; Η απάντηση είναι το περιεχόμενο!

  Δείτε περισσότερα

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες

εταιρικές παρουσιάσεις | idcs, Αθήνα