ανάπτυξη web εφαρμογών


Η ανάπτυξη εφαρμογών στο διαδίκτυο (web applications) απαιτεί ισχυρό προγραμματιστικό υπόβαθρο και γνώση των αρχιτεκτονικών επικοινωνίας μεταξύ των επιμέρους ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Το προγραμματιστικό περιβάλλον στο οποίο αναπτύσσονται εφαρμογές με σκοπό την ενσωμάτωση νέων υπηρεσιών μεταξύ ιστοσελίδων ή άλλων εφαρμογών, όπως για παράδειγμα κινητών τηλεφώνων και μεγάλων βάσεων δεδομένων, αποτελεί ένα πεδίο στο οποίο έχουμε, ως idcs, αναπτύξει ιδιαίτερη τεχνογνωσία και εμπειρία.

Εκμεταλλευόμενοι γλώσσες προγραμματισμού και τεχνολογίες όπως Java/JSP/JEE, MySql, PHP, Apache, XHTML, HTML5, CSS3, Javascript κ.α. αναπτύσσουμε σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες (web services) για τους χρήστες της διαδικτυακής σας εφαρμογής.
ανάπτυξη web εφαρμογών

 

"A web application is an application that is accessed by users over a network such as the Internet or an intranet. Web applications are popular due to the ubiquity of web browsers, and the convenience of using a web browser as a client, sometimes called a thin client."

- Wikipedia, Web application

στάδια ανάπτυξης


Η ανάπτυξη web applications που λαμβάνει υπόψη την επέκταση ενός brand και την αναγνώρισή του από τον τελικό χρήστη-καταναλωτή είναι απαραίτητη για επιχειρήσεις που επιθυμούν να είναι ανταγωνιστικές στο σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον.

Οι επιχειρήσεις που στοχεύουν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους με παράλληλη μείωση των λειτουργικών του εξόδων, βρίσκονται στην αναζήτηση τεχνολογικών βελτιώσεων με σκοπό την εξέλιξη των υποδομών τους.

Η εξειδικευμένη ανάπτυξη web appications μπορεί να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα ενός brand με ένα ευρύ πλαίσιο εξειδίκευσης που αφορά στο σχεδιασμό, ανάπτυξη και αποδοτική ταυτόχρονη λειτουργία σε πολλαπλές πλατφόρμες για αυτά τα web applications.  Η ανάπτυξη web applications προσφέρει στις επιχειρήσεις την ευκαιρία να εξορθολογίσουν την ενδοεταιρική τους διαχείριση και να επεκτείνουν την επιχειρηματική δράση άμεσα.

idcs και web applications


Η idcs δημιουργεί εξειδικευμένα web applications με καταπληκτικό σχεδιασμό, παρέχοντας παράλληλα πρωτοποριακές λύσεις ανάπτυξης για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους.  Τα applications που αναπτύσσουμε είναι επικεντρωμένα στο χρήστη, και στοχεύουμε στη βελτίωση των εσωτερικών διεργασιών μίας εταιρείας, ενώ παράλληλα βελτιώνουμε κατακόρυφα την προσβασιμότητα των τελικών χρηστών.

Η γκάμα των εξειδικευμένων web applications που παρέχει η idcs περιλαμβάνουν custom συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS - Content Management Systems), συστήματα διαχείρισης εγγράφων (Document Management Systems), διαχείριση βάσεων δεδομένων (Database Management), εφαρμογές XML, e-Commerce συστήματα, καθώς και η ανάπτυξη σύνθετων συστημάτων που απαιτούν συνδυασμό των ανωτέρω υπηρεσιών.  Επιπλέον, η idcs μπορεί να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σχεδιασμού και παραγωγής web services για μία ευρεία γκάμα εφαρμογών web, mobile και social.

 

γιατί να επιλέξετε την idcs για ένα web application


Η idcs είναι ο συνεργάτης που θα επιλέξετε για την ανάπτυξη οποιασδήποτε αξιόπιστης custom web εφαρμογής.  Η εμπειρία μας και η προσέγγιση που υιοθετούμε σε κάθε project που μας ανατίθεται, θα σας κάνουν να νιώσετε σίγουροι για το αποτέλεσμα, ενώ ο χρόνος ανάπτυξης και το κόστος θα είναι εγγυημένα τα χαμηλότερα δυνατά. 

 • Κατασκευή e-shop

  H idcs σας αποκαλύπτει τα μυστικά του ηλεκτρονικού εμπορίου και σας βοηθάει να χτίσετε το δικό σας αποδοτικό e-shop.

  Μάθετε περισσότερα
 • SEO

  On-page και off-page search engine optimization. Τα σύγχρονα όπλα για την αύξηση του traffic στο website σας.

  Είστε έτοιμοι;
 • Newsletter marketing

  Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη και την αμεσότητα του e-mail και επικοινωνήστε με τους πελάτες σας οικονομικά και αποδοτικά!

  Μάθετε πως

Επικοινωνία

Διευθυνση: Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, Αθήνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 152 33

Τηλεφωνο: (+30) 210 68 56 825

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Follow us

facebook   twitter   linkedin

Τεχνολογίες

ανάπτυξη εφαρμογών | idcs, Αθήνα